Sezon na jagodzianki rozpoczęty. Na straganach pojawiają się stoiska sprzedające jagody w słoikach. Wzrost cen na produkty spożywcze istotnie wpłynął na ceny drożdżówek w Polsce. Nadal marzymy o puszystych drożdżówkach z dużą ilością kruszonki i obficie nadzianych jagodami. Zapytaliśmy piekarza Maksa Smółkę, skąd biorą się wysokie ceny jagodzianek i dlaczego tak je lubimy.
Przeczytaj więcej: https://bialystok.naszemiasto.pl/jagodzianki-u-magdy-gessler-tak-drogo-jeszcze-nie-bylo/ar/c17-8896243
Zobacz również:
12 najbardziej niesamowitych atrakcji włoskiej Werony. Poznajcie uroki miasta Romea i Julii
Hak holowniczy. Czy wiesz jak o niego dbać jesienią?
Ładowanie akumulatora. Marka NOCO przedstawia swoją ofertę na obecny sezon
Polecamy
Zapytaj o cenę!
Zapytaj o cenę!